Huwelijksbedankjes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bedank uw gasten met originele huwelijksbedankjes

Maak van een huwelijksfeest iets memorabels en geef uw gasten bij vertrek een kleinigheidje mee zodat ze altijd terug kunnen denken aan jullie bijzondere huwelijk. De huwelijksbedankjes van Kaartcollectie.nl zijn te vullen met iets lekkers of een gepersonaliseerd bedankje. Maak uw huwelijk helemaal compleet met onze menukaarten en tafelkaarten en maak zo alles compleet met de hulp van Kaartcollectie. Voor vragen of advies, mail of bel met onze klantenservice.

Bekijk ook onze tafelkaartjes- en menukaarten

Personaliseer uw bruiloft nog veel verder met onze tafel- en menukaarten. Hiermee kunt u uw gasten toewijzen per tafel met een handig naambordje. De menukaarten kunnen vooraf gedrukt worden geheel op maat met het meer-gangen menu voor de avond. Een origineel en mooie manier om jullie bruiloft aan te kleden. Samen met een bedankje voor de komst, zullen uw gasten deze dag gegarandeerd niet meer vergeten.

Met deze kaartjes wordt uw bruiloft een feestje

Van een stijlvolle kaartje met een strak design tot bijzondere Belarto huwelijkskaarten in Bohemian stijl, alles is te vinden in onze kaarten webshop. Maak uw kaartje bijzonder met een foto van jullie trouwdag of een leuk foto met jullie gezin op de voorkant. Alles is mogelijk! Bij kaartcollectie.nl bieden we kosteloos ondersteuning in het ontwerpen van je kaartjes.