Roze geboortekaartjes Meisjes

Roze geboortekaartjes Meisjes
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Roze geboortekaartjes voor meisjes met bijpassende enveloppen

Met de geboorte van een meisje staat de kleur roze natuurlijk helemaal in de picture. Daarom heeft Kaartcollectie.nl de leukste roze geboortekaartjes voor meisjes samengesteld met uiteenlopende prints en versieringen. U kunt de kaartjes voorzien met uw eigen tekst. Alle kaartjes worden verzonden met mooie bijpassende enveloppen en verzending in Nederland is GRATIS.

Geboorte kaarten van Belarto en Buromac | Bestel ze bij Kaartcollectie.nl

Bij Kaartcollectie.nl vindt u altijd de nieuwste collectie kaartjes voor jongens en meisjes van Belarto en Buromac. Twee zeer populaire merken die al decennia ervaring hebben in unieke geboortekaarten. Van tijdloos goudfolie en koperfolie tot modern en trendy in de mooiste papiersoorten, de kaartjes van Belarto en Buromac met foto of een illustratie verrassen u ieder jaar weer. Uw kindje verdient het mooiste niet waar?

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw eigen kaartje? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze vormgevers helpen graag bij de opmaak van uw kaartje.

Een proefdruk bestellen is mogelijk voor slechts €1,- U kunt online afreken met iDeal of door vooraf betalen. Bezorging is gratis in Nederland samen met bijpassende enveloppen in meerdere kleuren.