Geboortekaartjes klassiek

Geboortekaartjes klassiek
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stijlvolle geboortekaartjes in een tijdloos klassiek stijl met bijpassende enveloppen

Alle geboortekaartjes op onze webshops zijn elk op zichzelf uniek en komen dan ook in vele soorten met de meest uiteenlopende prints, zelfs geboortekaartjes met foto zijn bij ons verkrijgbaar. Maar soms wil je iets tijdloos, een kaartje wat altijd mooi en actueel is en op zoek naar een klassiek geboortekaartje? Dan adviseren wij absoluut om onze geboortekaartjes in klassiek stijl te bestellen. Deze geboortekaarten zijn te herkennen aan een vaak strakke of rustig uitstraling en kleuren in pastel tinten. Al onze klassieke kaartjes worden standaard geleverd met bijpassende enveloppen en met GRATIS verzending in heel Nederland!

Uw geboortekaartjes extra bijzonder maken? Vraag dan een proefdruk aan!

Wilt u een bijzondere eigen gemaakte wenskaart? Bijvoorbeeld een kaartjes met eigen foto? Geen probleem, wij staan voor u klaar om de geboortekaartjes in een stijlvol klassiek jasje te steken. Mail ons of bel met onze klantenservice. Of bekijk ook eens onze geboortekaartjes met foto voor inspiratie.

Het is tevens mogelijk om de enveloppen vooraf geleverd te krijgen. Heeft u meer vragen, bekijk dan onze veelgestelde vragen. Maak een gratis account voor herhaalbestellingen. Nog geen account? Klik dan hier.