Roze geboortekaartjes

Roze geboortekaartjes
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Roze geboortekaartjes voor de geboorte van een meisje

Niets is duidelijker dan het kenbaar maken van de geboorte van een meisje met mooie roze geboortekaartjes. Zonder of met foto, het kan allemaal. Daarom hebben we voor u onze beste geboortekaartjes op een rijtje gezet die u eenvoudig en snel online kunt bestellen in onze webshop. Geboortekaarjes voor een bijzondere gebeurtenis, dat willen we allemaal toch? Al onze kaartjes worden geleverd met mooie bijpassende enveloppen. Besteld u online, dan profiteert u tevens van GRATIS verzending in Nederland. Voor vragen voor een geboortekaartje kunt u contact opnemen met onze klantenservice of stuur een mail naar info@kaartcollectie.nl. Heeft u nog geen account? Maak een gratis account aan op onze webshop, erg handig voor herhaal bestellingen en het scheelt u tijd bij het afrekenen.

Maak uw eigen kaartje met onze ontwerp service

Wilt u toch gewoon iets eigen laten maken? Dan kunnen we met ons gratis ontwerpservice uw kaartje op maat maken. Onze ervaren ontwerpers en DTP érs kunnen u goed helpen bij het ontwerpen van uw droomkaartjes.

Ook mogelijk is om een proefkaartjes te bestellen uit eigen collectie. De kosten hiervoor zijn slechts €1,- en worden bij een definitieve bestelling in minder gebracht op het totaal bedrag. Maak een gratis account aan op onze website.