Hippe en stoere geboortekaartjes

Hippe en stoere geboortekaartjes
 1. Vanaf € 1,83
 2. Vanaf € 1,69
 3. Vanaf € 1,89
 4. Vanaf € 1,89
 5. Vanaf € 1,99
 6. Vanaf € 2,09
 7. Vanaf € 2,49
 8. Vanaf € 1,12
 9. Vanaf € 1,57
 10. Vanaf € 1,57
 11. Vanaf € 1,59
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina

Hippe en stoere geboortekaartjes met unieke afwerking en motief

Stoere en hippe geboortekaartjes vallen direct op dankzij het gebruik van donkere kleuren en papier afwerking. Met name kaartjes in steigerhout motief zijn erg populair tegenwoordig. Niet alleen geboortekaartjes, maar ook trouwkaarten kunnen wij in een unieke afwerking leveren. We helpen u graag bij uw keuze van het kaartjes dat u aanspreekt en kunnen, indien gewenst, een hip geboortekaartje met foto persoonlijk maken met speciale sluitzegels en bedrukking.

Digitale drukproef aanvragen voor een geboortekaartje

Vraag een digitale proefdruk aan zodat u uw hip geboortekaartje te zien krijgt voordat u deze bij ons besteld. Meer stoere geboortekaartjes bekijken? Klik dan hier. Heeft u nog geen account? Maak een gratis account op Kaartcollectie.nl en profiteer van snelle en gratis levering van uw bestelling. Handig als u vaker besteld in onze webshop. Wel een account, maar wachtwoord vergeten? Klik dan op de link 'wachtwoord vergeten' om een nieuw wachtwoord te genereren. Op de hoogte blijven van de nieuwste geboortekaartjes in kleur of zwart wit? Volg ons dan op facebook en instagram.

Hippe geboortekaartjes jongen of meisje zelf maken? Wij helpen graag

Staat het kaartje er toch niet tussen die u zo graag wilt hebben? Ga dan aan de slag! Misschien is het een idee om een kaartje te maken naar eigen wens. Want het is prima mogelijk een kaartje te ontwerpen volgende de laatste trends, maar geheel naar uw wens. U kunt inspiratie opdoen bij alle geboortekaartjes in onze webshop, maar ook in onze drukkerij! Kom gerust langs voor de volledige collectie. Omdat wij een eigen drukkerij bezitten profiteert u van vakwerk, maatwerk, korte lijnen en eerlijke prijzen. Hoe u ook de voornaam, achternaam, foto, tekst of ontwerp ook wilt hebben,, we zoeken altijd naar een mooie oplossing. Bestelt u voor het eerst? Klik dan bij 'mijn account' op Inloggen nog geen account en u kunt direct gratis een account maken. Heeft u al account en bent u het wachtwoord vergeten? Geen nood, u kunt een reset uitvoeren bij het inlogscherm van deze website. U ontvangt een mail met een link om uw nieuwe wachtwoord te maken.

Meer vragen? Bekijk onze veelgestelde vragen of een een e mail naar info@kaartcollctie.nl.