Geboortekaartjes tweede kind

Geboortekaartjes tweede kind
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speciale geboortekaartjes voor uw tweede kind

De geboorte van jullie eerste kind is natuurlijk een speciaal moment, maar de geboorte van een tweede kindje ( broertje of zusje ) is zeker niet minder bijzonder. Vaak bent u echter genoodzaakt om deze geboorte te vieren alsof het de 1e keer is, omdat u vaak uitkomt bij standaard geboortekaarten. Niet bij kaartcollectie.nl, want bij ons heeft u de mogelijkheid om ontzettend mooie geboortekaartjes te bestellen als u een gezinsuitbreiding krijgt. Niet alleen zijn deze stoer, lief en vrij uniek, ze brengen de boodschap op een ontzettend plezierige manier over met veelal een portret, met foto of silhouet van een bestaand gezin die de nieuwe baby met open armen verwelkomt.

Maak uw eigen kaartjes met onze ontwerpservice

Liever onze geboortekaartjes voor een tweede kind zelf opmaken? Neem contact op voor lieve inspiraties, een leuke thema en advies in het maken van een eigen ontwerp met verschillende papiersoorten. Bekijk ook eens gerust alle geboortekaartjes.

Bekijk meer broertje/zusje kaartjes op deze website

Zoek naar meer lieve en andere inspirerende collectie kaartjes voor de geboorte van uw 2e kind en vier het samen met grote broer of zus. Zoekt u geboortekaart tekst voor het kaartje voor het broertjes of zusjes ? Klik dan hier! Bekijk hier roze geboortekaartjes voor een meisje. Wordt het een jongetje? Klik dan ons aanbod met blauwe geboortekaartjes. Al onze prijzen zijn incl. btw en verzending in Nederland is gratis. Onze verzendservice biedt ook de mogelijkheden de enveloppen vooraf te verzenden.

Maak een gratis account op onze website

Bestel je vaker bij Kaartcollectie. Maak dan een gratis account waarin je een overzicht heb met je adresboek, persoonsgegevens en bestellingen. Het maakt het makkelijk om snel een nieuwe bestelling te plaatsen voor een verjaardag of ander gelegenheid. Voor meer info, lees meer op onze veelgestelde vragen