Geboortekaartje met bloemen

Geboortekaartje met bloemen
  1. Vanaf €
  2. Vanaf € 1,20
  3. Vanaf € 1,10
  4. Vanaf € 1,50
  5. Vanaf € 1,57
  6. Vanaf € 1,12
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

Geboortekaartje met bloemen print, fris en kleurrijk

Waarmee kunt u altijd thuiskomen bij familie, vrienden of een geliefde? Bloemen natuurlijk! Hoe leuk is het dan als u geboortekaartjes stuurt met een vrolijke bloemenprint? Kondig het mooie nieuws aan met één van de vrolijke en lieve geboortekaartjes van Kaartcollectie.nl en kies uit de meest bijzondere kaartjes voor jongens en meisjes. Kies uit vele soorten kaartjes, zoals bloemetjes met bijtjes, bloemetjes en uiltjes of een bloemetjes patroon. En met een foto van uw eigen kind kunt u het kaartje personaliseren, hoe leuk is dat? Bestel in onze webshop en ontvang altijd mooie bijpassende luxe enveloppen en gratis verzending in Nederland. Bekijk veel meer geboortekaarten hier.

Ga voor de botanische look en kies een geboortekaartje met bloemen

Bloemen zijn weer helemaal in! Deze botanische stijl is helemaal terug en dat is ook te zien in de mode volwassen, maar het is ook leuk voor kinderen. Dan duurt het natuurlijk niet lang meer voordat deze trend ook teug is te zien bij geboorte- en wenskaartjes. Botanische kaartjes kun je herkennen aan veel bloemen en planten en frisse kleuren uit de natuur zoals groen, geel, paars en blauw. Kies tevens uit vele papiersoorten en uw gewenste formaat ( rechthoek, vierkant, klapkaart )

Bestel een geboortekaartje met bloemen print voordelig en gemakkelijk bij Kaartcollectie.nl, stel uw kaartje zelf samen met tekst en foto ( met eerst een proefdruk bijv. ) en wij bezorgen de kaartjes samen met mooie bijpassende enveloppen bij u thuis zonder verzendkosten!

Voor extra info, bekijk de veelgestelde vragen op deze website over bestellen, wachtwoord vergeten en verzendkosten.