Geboortekaartje bij adoptie

Geboortekaartje bij adoptie
  1. Vanaf € 2,79
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina

Zoekt u een geboortekaartje voor bij een adoptie? Bestel het dan hier bij Kaartcollectie.nl

Adoptie is een bijzondere gebeurtenis, omdat het het soms heel erg lang kan duren voordat een adoptiekind daadwerkelijk kind wordt bij wet. Na een dergelijke langdurige proces is er maar één logische reactie en dat is het feestelijk vieren met vrienden en familie! Speciaal voor deze gebeurtenis heeft Kaartcollectie.nl adoptie geboortekaartjes in haar assortiment opgenomen. Helemaal afgestemd aan deze bijzondere en vrij unieke gebeurtenis. Wilt u uw familie en vriendenkring op een unieke wijze informeren met uw blijdschap, bestel dan een adoptie geboortekaartje met GRATIS verzending bij Kaartcollectie.nl.

Bestel proefdruk voor geboortekaartjes voor de adoptie online en krijg de kosten terug bij uw bestelling

Liever eerst een proefdruk ontvangen voordat u definitief besteld? Dat kan. Kies bij het gewenste kaartje op 'modelkaart aanvragen' en geef online de bestelling door via door een kleine vergoeding te betalen. Zet u de bestelling definitief door, dan worden deze kosten in mindering gebracht op de uiteindelijke bestelling. Meer weten over Kaartcollectie, stuur ons een mail of bekijk onze algemene voorwaarden.

Hulp of advies? Bekijk onze veelgestelde vragen

Als u vragen heeft omtrent het bestellen van het kaartje dat u zo graag wilt hebben en of u wel geen account nodig heeft voor bestellen, we zijn er voor u per mail (info@kaartcollectie.nl) en telefonisch op 053-4312166. Het is ook mogelijk een kaartjes met foto van uw adoptiekind te bestellen. We kunnen tegens exclusief drukwerk aanbieden zoals reliëfdrukwerk en preegdrukwerk. Bijzondere afwerkingen die niet iedereen in huis heeft. Gelukkig wij wel! Bent u al klant maar bent u het wachtwoord vergeten? Via 'mijn account' kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. Bekijk hier onze veelgestelde vragen.